Wijnhuis Bollaert naar de Champagne streek

on augustus 07, 2014

Op maandag 7 juli 2014 ging het volledig team van Wijnhuis Bollaert op uitstap richting de Champagne streek.

Jaarlijks werd er bij Wijnhuis Bollaert in het verleden een gezellig personeelsfeest georganisseerd. Dit jaar kreeg dit 'feest' een nieuwe wending. Onze werknemers werden uitgenodigd voor een leuke daguitstap richting de Champagne streek.

Heel vroeg uit de veren maar gelukkig allen met een goed humeur vertrok de bus richting het huis Jean Dumangin. Hier werden we hartelijk ontvangen door de zonen van Dhr. Dumangin. Zij gaven ons een prachtige rondleiding in hun bedrijf. De geschiedenis, productie en uitvoer kwamen uitgebreid aan bod. Na de rondleiding werden we verwacht voor de lunch. De lunch was heerlijk en ging gepaard met de uitstekende Champagne van Dumangin. Deze Champagne is eveneens ook het huismerk van Wijnhuis Bollaert. 

Met een goed gevuld buikje konden we hierna vertrekken richting het huis Pommery. Ook hier kregen we een interessante rondleiding in de kelders, die tot wel 30 meter diep gingen. Om af te sluiten werd ons ook hier een lekker glaasje Champagne aangeboden in een zeer trendy omgeving.

De uren gaan voorbij in een flits en helaas wachten de mannen en vrouwen van onze medewerkers reeds op onze thuiskomt. Met onze professionele buschauffeur keren we weer veilig huiswaarts.

Dit jaar dus geen uitbundig feestje maar een gezellige en aangename uitstap met iedereen die ervoor zorgt dat Wijnhuis Bollaert staat waar het nu staat. Wij danken hierbij nogmaals al onze medewerkers voor hun inzet het hele jaar door.