Ontdek onze cocktails
​Knut Hansen Dry Gin
" Voor ons betekent het produceren van een regionaal product dat we regionale ingrediënten gebruiken. Naast de verplichte jeneverbes worden bijvoorbeeld appels uit het Alte Land verwerkt, basilicum en komkommer komen uit een Hamburgse kas en de productie vindt midden in Hamburg plaats."
Cocktail: Lemon & Leaf
Ingrediënten:
- 8cl KNUT HANSEN
- 2cl Citroensap
- 2cl Suikersiroop
- Basilicum blaadjes
- Ijsblokjes
Hoe maken?
Doe citroensap, KNUT HANSEN en basilicum in een shaker en pureer met een stamper. Voeg suikersiroop en ijs toe en schud krachtig. Zeef in een glas gevuld met ijs om te voorkomen dat de basilicumresten in de drank terechtkomen. Geniet nu samen met vrienden en familie van uw heerlijke cocktail!
Doe citroensap, KNUT HANSEN en basilicum in een shaker en pureer met een stamper. Voeg suikersiroop en ijs toe en schud krachtig. Zeef in een glas gevuld met ijs om te voorkomen dat de basilicumresten in de drank terechtkomen. Geniet nu samen met vrienden en familie van uw heerlijke cocktail!
Cocktail: Minted Sapphire
Ingrediënten:
- 4cl KNUT HANSEN
- 2cl Blue Curacao
- 2 Theelepels suiker
- Limoensap
- Bosbessen
- Muntblaadjes
- Ijsblokjes
Hoe maken?
Plet blauwe bessen tot een gladde massa. Doe muntblaadjes en suiker in een shaker.
Voeg limoensap, KNUT HANSEN en de geplette bosbessen toe en schud krachtig. Schenk in een groot glas met ijs en bruiswater en serveer.
Mocktail: Strawberry Bliss
Ingrediënten:
- 6cl KNUT 0,0
- 2cl Aardbeiensiroop
- Tonic Water
- 5 Aardbeien
- Muntblaadjes
- Ijsblokjes
Hoe maken?
Plet 5 frambozen met een stamper. Voeg 4 muntblaadjes toe, plet de frambozen en de munt. Voeg 6 cl KNUT 0.0 en 2 cl frambozensiroop toe. Giet de mix door een zeef in een glas gevuld met ijsblokjes. Vul aan met tonic en garneer met munt en frambozen.Â
Ons Assortiment
Hover image

Hover image

Hover image

Hover image
